zaterdag 20 juli 2019
Over onze
visie
Lees ons
blog
Werkzaamheden
op de heide

In het afgelopen excursiejaar (2013) hebben maar liefst 720 mensen deelgenomen aan een excursie op de Gorsselse Heide. Sinds 2011 organiseert Marke Gorsselse Heide samen met het IVN maandelijkse excursies op de heide. Met succes, dankzij de 15 gebiedsgidsen die met enthousiasme en plezier de excursies begeleiden. Dat er een stijgende lijn zit in het aantal wandelaars dat meegaat met de excursies is duidelijk: in 2011 en 2012 hadden we 470 resp. 545 bezoekers; in het afgelopen excursiejaar (2013) hebben we maar liefst 720 wandelaars begroet!

Naast de maandelijkse excursies hadden we in 2013 zes aangevraagde wandelingen, variërend van een verjaardag, een BSO tot een groep gasten van Stayokay.

 

De Gorsselse Heide blijft dus in trek. Logisch vanwege haar natuurschoon. En de aandacht en interesse is er ook vanwege het natuurherstelplan dat gaat worden uitgevoerd. Mensen willen worden geïnformeerd over de ontwikkelingen in het gebied. De gidsen vertellen daarover en laten ondertussen wandelaars meegenieten van het moois op de hei.

 

Ook in 2014 is er weer een afwisselend excursieprogramma. Kijk onder Agenda voor het overzicht!